Anouk 2

In de sectie songfestival mag ze niet ontbreken tegenwoordig. Dat op zich is al een mooi gegeven. Anouk wordt opeens geassocieerd met het Songfestival. Ze deed het geweldig en heeft de moed getoond zoals we die van haar verwachten. In ieder geval heeft Anouk het fantastisch gedaan. Op teletekst stond dat de BBC haar eigenlijk te goed vond voor dit festival, als commentaar. Groot gelijk hebben ze, de kwaliteit was vaak volstrekt onder de maat maar zij stak er met kop en schouders bovenuit.
Ben geen Anouk fan geweest maar ga het nu vast worden. Wat een muzikant, wat een zangeres, wat een inzending, Nederland kan ophouden zich te schamen voor de Sineke’s en Toppers: een nieuwe standaard is geboren: ze heet Anouk. Na een carriere die haar allang in de top van Nederlands beste plaatste heeft ze dat nog eens bevestigd.


( https://klinkertjes.nl embedded video’s van Youtube op de website. Daartoe is de ‘Privacymodus inschakelen’ aangevinkt. Dit betekent dat YouTube geen informatie opslaat tot het moment dat u de video gaat bekijken )