BB

Beste lezer; een dag heeft 24 uur, een uur 60 minuten, een minuut, vermoedelijk kent u de afloop van deze bewering. Een stukje over tijd is weer nodig, waarom sommige dingen wel soepel gaan en andere niet, waarom de ene minuut de andere niet is en in ieder geval veel langer duurt.
Een mooie dag gehad, niet qua weer, want echt wel een prutdag ( iets ander mag er niet va maken van de eindredacteur, maar slecht dus). Een mooie dag omdat mijn eega en ik met onze drie dochters en hun aanhang onderweg waren. Het was nog een dag wat in het vat zat en dus werd vandaag naar de Biesbosch getogen, om daar het Nationale Park te bezoeken.

Dit is ‘m niet

Op een afgelegen plek gelegen, naar het museum met dezelfde naam getogen. Opvallend groter van binnen dan van buiten en zeer interessant. Een apart deel van ons land wat een bijzondere ontwikkeling heeft doorgemaakt, een verhaal over riet, water, over waterbescherming en natuurontwikkeling. Van inpolderen en ontpolderen. Van ruimte voor de rivier en ruimte voor flora en fauna.
Dit, op zich, al geweldige aanbod, wordt nog verder overtroffen door een andere mogelijkheid om kennis te maken met de Biesbosch en daar ook het meeste recht aan doet; een rondvaart met een boot.
Fantastisch natuurlijk en nog mooier; het is een fluisterboot, jawel; 2 elektromotoren zorgen voor de aandrijving en er kunnen toch nog 60 mensen op deze boot.
Tsja; u weet hoe deze Blog startte, en dat betekent dat voor vandaag de tijd op is, morgen verder over de wonderlijke verhalen uit de Biesbosch.