Beetje Spannend

Zelf is het ook elke dag weer een klein beetje spanning; komt ie er wel of komt ie er niet. Soms lijkt het natuurlijk wel of ik me er makkelijk vanaf maak en daarin heeft u gelijk. Soms is dat ook zo; neem nu gisteren.
We hebben een vaste gewoonte om op zondagochtend te gaan koffiedrinken bij Ma ( mijn moeder), vervolgens ligt de dag voor de rest meestal open. Komen we thuis en na een boterham eten maken we plannen voor de middag. Nu hadden we dat gistermorgen al gedaan, dat plannen maken. Door wat lichamelijke ongemakken liever maar even niet wandelen, hoewel het erg mooi weer was. Eindje autorijden, heel leuk en ma ging mee, mooi dus.
Beetje door Brummen en vervolgens langs de IJssel in Zutphen, over de Voorsterklei, via Klarenbeek naar Lieren en vandaar naar Hoenderlo waar het IJs van Co nog gesloten is. Zo binnendoor weer richting huis, ritje van 100 kilometer maar erg leuk, en zoals gezegd ook lekker zonnetje. Vervolgens voor het eten gezorgd en daarna mijn onvermijdelijke dutje waarna Studio Sport moest worden gekeken en gepraat met de middelste en vriend. Als laatste gisteren de jongste in Rheden opgehaald en nog een klein beetje voor de buis gehangen want ik had alle wintersport opgenomen en die moest ik nog wegkijken na u nog snel te laten weten dat er geen Blog kwam. Bobslee en skeleton nog gezien, het skiën en schaatsen maar laten zitten anders werd het echt veel te laat om de laatste film van de dag nog te kijken, mooie Franse film met Catherine Deneuve en William Dafoe. Toen was het echt al 2u geweest en tijd voor bed, om 8u er weer uit en niet veel later begonnen met schrijven van deze Blog. Nu is het door allerlei oponthoud alsnog 13u voor ik deze Blog kan publiceren. Of ik me nu er makkelijk heb afgemaakt gisteren, ach oordeelt u zelf. Ik zie het zo; druk als een klein baasje, daar houden we het maar op.