Begonnen

Afgelopen week een gedenkwaardige week voor ons. Ben inmiddels begonnen met het nieuwe werk en dat voelt echt goed. Leuke mensen en toch ook daar zijn er wel weer problemen die aandacht vragen. Laten we zeggen dat er naast het werk aan huis, bij de mensen thuis om wie het gaat er toch echt ook wel wat werk ernaast op me af gaat komen.

Leuk natuurlijk en een mooie extra uitdaging voor mij. Morgen ga ik echt los want na een gesprekje en een introductie op het hoofdkantoor ga ik morgen echt los. Op de solotoer en dat voelt weer een beetje ouderwets maar ook goed. Op eigen kompas door de lijst met cliënten lopen en je ding doen. Daarna kantoor en zien of we nog wat extra werkzaamheden kunnen oppakken want het inwerken is nog niet geheel gedaan. denk ik althans maar dat komen we morgen dan wel tegen.

Waar ik vooral blij mee ben is het goede gevoel waar ik ineens mee opgezadeld ben. Bijzonder en goed en dat gevoegd bij alle hartverwarmende reacties op carrière 2.0 is echt heel fijn en geeft energie voor de toekomst.