Bijkomen

Vandaag een prachtige dag gehad. Letterlijk want in plaats van het beloofde snertweer ( mooi woord; snert weer) was het een mooie dag, eigenlijk wel. Niet warm maar toch redelijk veel zon genoten.
We waren naar de oudste die zwaar verdient aan het genieten is van een mooie midweek bij een bekende keten bungalowparken. Lekker natuurlijk een poosje met de heren op schoot en nog even gewandeld op het park.
De bungalow was echt met een uitrusting. Vandaag maar even de vergelijking gemaakt, dat is ook voor dan duidelijk, tussen de kwaliteit van de bungalow van vandaag en die wij genieten in het Duitse. Het verschil is ongeveer tussen het Hilton hotel en een camping.
Wat een luxe hebben die hutten tegenwoordig, echt ongelofelijk, en of ze nu een VIP hut heetten of niet maar een ingebouwde houten sauna en een jacuzzi is wel echte luxe. Maar van harte gegund natuurlijk want, zoals al eerder gememoreerd; hard gewerkt.
Een mooie bungalow dus maar op een mooie plek ook.

Bijna gesitueerd in het land van mijn vader; noordoost Drenthe, zuidoost Groningen, in die hoek moet u denken. Was voor ons, en in ieder geval voor mij, een mooie gelegenheid om Memory Lane op te zoeken. Mooie foto’s gemaakt en mooie verhalen die ik nog wil opschrijven maar waarvoor ik het nu te laat vindt.

Morgen dus meer over deze tocht waarbij we toch een kleine acht uur in de auto hebben gezeten en een slordige 450 kilometer hebben gereden ( zonder snelweg, het kan nog), morgen meer