Browsers

Tot mijn grote verrassing kom ik er nu pas achter, anders was het ook geen verrassing, na een maand, dat de Blog’s door de verschillende browsers op een verschillende manier worden weer gegeven.
Als je een Blog aan het samenstellen bent is er een mooie knop waar op staat; voorbeeld. Als ik die in druk krijg ik inderdaad een voorbeeld, maar in de browser waarin ik werk, in dit geval Mozilla. Nooit gerealiseerd dat in Internet Explorer je blog, bijna altijd samengesteld door het gebruik van foto’s, er anders uit kan zien dan jij ziet in; voorbeeld. Er zijn hele mooie Nederlandse spreekwoorden en gezegden waarvan er één zegt; je leert elke dag iets nieuws en zo is het.
Nu ben ik nog maar een baby Blogger, net om de hoek kijkend, maar elke dag is nooit meer hetzelfde sinds ik ben gaan Bloggen. Je beleefd elke dag wel iets nieuws, het is alleen de kunst je dat te realiseren. Dat elke dag de mogelijkheid geeft iets te leren. Doordat ik er nu soms ook over schrijf geeft dat, voor mij, nog een extra dimensie en keuze. Ga ik erover schrijven en zo ja, hoe en waarom en op welke toon. Is het een “zwaar”onderwerp en dan luchtig aanpakken of juist niet. Is het een non-onderwerp tot iets belangrijks verheffen, ja lezers, het is opletten.
Op die manier wordt ook nieuws gemaakt; van niets iets maken. Voorbeeld van vandaag;
een mevrouw van de Nederlandse Bank meldde dat we meer moesten sparen en de hypotheken xnel moesten aflossen want er kwamen donkere tijden aan. Zo werd dit nieuwsfeit gemeld in de ochtendjournaals als nieuws uit het AD van vandaag. Dat wil ik wel even lezen, dat artikel in het AD. Het zal misschien in de papieren versie hebben gestaan maar niet gepubliceerd op internet. Paar uur later; Nederland is uit de recessie, nu vraag ik je, wie maakt hier nu wie gek? Toch maar even browsen naar wieisdegrootstemallootvannederland.nl.