Dagen Doorkomen

U begreep al; hij was ziek. Niet zomaar ziek maar echt ziek. Hoge koorts, en dat voor een relatief oude man en overgeven. Niet gewoon overgeven maar zo van; de maag komt er zo dadelijk ook nog uit, niet gewoon maar in twee of meerdere delen.
Nu was het niet uniek want wij begrepen dat er om ons heen meerdere slachtoffers van deze venijnige griepachtige ziekte te vinden waren. Koorts van ver over de 39˚ was voor mij al een hele tijd geleden. Gelukkig wel ( dat het lang geleden was) want ik was er echt niet goed van. Zelden zoveel in bed gelegen vanwege een griep dan de laatste week. Je weet, vooral in het begin, niet hoe jeje dagen ( en nachten) door moet komen. Nu nog wat snel moe maar die dingen had ik toch al een beetje na mijn belevenissen in ziekenhuizen, vorig jaar.
Nu is het in de nacht van zaterdag op zondag en in dit dorp is kermis, al jaren een niet door het andere Klinkertje en mij bezocht festijn. Dat is dit jaar voorlopig voor het laatst alhoewel ik van plan ben om vanmiddag even te gaan kijken bij de middelste die tegenover het kermisterrein woont en om toch weer een beetje te wennen aan de kermis.
Vanmiddag een oefenstage zullen we maar zeggen want de volgend jaar gaan we weer. Met de kleinkinderen vind ik een rondje kermis wel verplichte kost. Leuk, kijk daar kan ik me op verheugen. De heren in de draaimolen of een andere attractie, zij genieten en wij ook. Nou eerst maar even die oefenstage.