De laatste donderdag van de maand

Hoewel ik normaal altijd de laatste donderdag van de maand een vergadering heb is het komisch genoeg nu een keer op de voorlaatste donderdag. Dat maakt dat deze dag druk is, telefoontjes, mailtjes, whats-appjes enzovoort. Dat begint eigenlijk al vanaf maandag als de voorbereidende vergadering is geweest. Dat is de aftrap voor de rest van de week. Meestal dinsdagavond nog een vergadering, woensdagochtend een vergadering van de agendacommissie die zich graag anders laat noemen. Vandaag de eigenlijke vergadering. Pas morgen keert de relatieve rust weer wat terug, wat betreft het vergaderfront dan. Hoewel we een rustig weekend in het vooruitzicht hebben weet je dat maar nooit. Voorlopig gaan we maar uit van rust en kalmte, als het anders wordt laten we ons daardoor graag verrassen.

Hoewel deze Blog geen verzoekplatenprogramma is wilde ik u een muzikale tip die ik kreeg u niet onthouden. Muziek van een Engelse actrice die ook zingt of van een Engelse zangeres die ook acteert, zelf denk ik het eerste; in ieder geval nog weinig nummers te vinden van deze dame; Ebony Buckle ( artiestennaam?);


( https://klinkertjes.nl embedded video’s van Youtube op de website. Daartoe is de ‘Privacymodus inschakelen’ aangevinkt. Dit betekent dat YouTube geen informatie opslaat tot het moment dat u de video gaat bekijken )