Eifelland

Kom eens kijken meldt het andere Klinkertje na een vergadering gisteravond ( want ja, dat gaat nog even door). Er staat een website op de laptop getoverd van een bekend merk bungalowparken. Of we zin hebben om mee te gaan naar Duitsland in september met Lianne en Pascal, en de kleinkinderen uiteraard. Naar een bungalowpark, een hele week en de kosten zijn te verwaarlozen.
Nou ja, zin altijd, heel erg leuk en fantastisch.
Na de eerste blijheid toch maar even in het balboekje gekeken(de agenda) en natuurlijk die hele week helemaal gevuld, vol van voor tot achter. Maar er is geen keus, het moet ook in die week want Pascal heeft dan nog vakantie en er is nog een andere reden maar die is meer van tactische aard dus die verhul ik hier maar.
Is drukte reden om er niet even een weekje tussenuit te gaan. Vorig jaar niet op vakantie geweest en dit jaar leek hetzelfde te gaan verlopen.
Tot dit bericht wat betekent dat, net terug van reces (haha), uw schrijver het politieke toneel alweer een weekje verlaat om van vakantie te genieten. Want dat gaan we wel doen, als het ons gegund wordt door de omstandigheden. Een weekje heerlijk genieten in de mooie Eifel, op een moment dat de herfst zich gaat aandienen, en naar ik hoop, ons gaat trakteren op prachtige kleuren.