Eipad

Vandaag op schoot met mijn eipad want een spannende avond. Eerst het gebruikelijk voetbalgebeuren, dan volgt de start van de Formule 1. Dit keer op een nieuw circuit in Austin Texas USA, benieuwd hoe dat zal gaan. Dat even een klein kwartiertje kijken om vervolgens door te gaan naar de einduitzending van Boer zoekt Vrouw. Dat seizoen hebben we er dan ook weer opzitten. Het is maar goed ook nadat gisteren de Goedheiligman het land heeft betreden wordt de komende tijd vooral aan de voorbereiding van de feestdagen besteedt.
Of het nog niet mooi genoeg is morgen weer weer eens heel vroeg uit want de heren P komen voor de dagopvang. Onze oudste gaat een dagje meelopen op haar werk als voorbereiding op het echie. Wij verheugen ons erop, morgen, als het een beetje weer is lekker wandelen met de heren, wie weet even lekker naar het bos. Niets is te dol en het wordt vast leuk.

Niet vergeten te stemmen: www.stemmen.top2000.nl, als de stemming gesloten is laat ik u weten op wat voor prachtige, maar vooral nostalgische keuze ik heb gemaaakt