Even niet

U kent vast die reclame wel van Melkunie met Peer Mascini, hij roept dan uit, na een geslaagd bommetje van een koe; “nu even niet”. Dat gevoel heb ik nu ook en is de reden dat ik even een pauze in het Bloggen ga houden. Er valt genoeg te schrijven maar ik voel me als al die sing a song writers. Als de hemel naar beneden valt of de ellende maar persoonlijk genoeg is dan schrijven zij hun beste nummers. Dat ga ik u niet aan doen hoewel er persoonlijk en ook in het gewone leven genoeg is om eens een fijne mening of een mooi verhaal over aan het zwart wit toe te vertrouwen. Dat doe ik niet zoals u inmiddels begrepen hebt. Hoewel ik overloop van gedachten, verhalen en opinies laat ik ze voor wat ze zijn. Wie weet komen ze op een later moment nog eens op papier als de stofwolken zijn neergedaald en in beschouwing naar deze periode gekeken kan worden. Dat kan zijn maar ik beloof niets.

Tot een ander moment.