Zet dan even op je site; hoe maak je die hachee. Hoewel erg simpel dan toch maar een recept; veel van een ander en een beetje van mezelf.
Benodigdheden;
500 gr rundvlees, zelf snijden van een riblap of kant en klaar gesneden hachee vlees, er moeten wel randjes vet aanzitten, niet eraf snijden!
4 of 5 grote uien
2 zakjes hacheepoeder (Silvo, Verstegen, of een ander merk)
6 gedroogde laurierbladen
beetje dikmiddel
Het vlees kruiden met zout en peper en aanbraden,
de uien pellen en grof snijden en toevoegen aan het vlees
het poeder oplossen met ongeveer een liter lauw water en toevoegen na het vlees en de uien goed aangebraden te hebben
de laurierblaadjes toevoegen
Nu komt het belangrijkste; zo’n vier tot vijf uur heel zachtjes laten garen, geef het veel tijd, dat geeft de meeste smaak.
Na het garen een beetje de saus indikken met een beetje bindmiddel.
Heerlijk met hutspot.
Eet smakelijk