Het Pinksterweekend

Het Pinksterweekend begint vandaag. Het andere Klinkertje en ik hebben geen bijzondere plannen. Vandaag gaan we nog weg i.v.m. een familiefeestje. Ulli, de hond gaat voor het eerst logeren bij de middelste dochter. Benieuwd hoe dat gaat.
Hopelijk een beetje op tijd terug voor het Songfestival. Veel BNers vinden het lied geloof ik niets. De BNer die bij mij in huis woont, of in wiens huis ik mag wonen vind het geloof ik mooi.
Heb de halve finale wel bij stukjes gezien.
Anouk is dan toch echt de enige muzikant die op het toneel heeft gestaan. Bijna allemaal hadden ze de “wall of sound” ( naar Phil Spector) nodig om het enigszins te laten lijken. Heel veel schelle zang, veel orkest en veel afleiding. Het was een verademing, en ja, er wordt in dit nummer “Birds” niet gewerkt naar een apotheose in festivalstijl. Dat heeft ze ook niet nodig, gewoon haar ding gedaan en goed, om niet te zeggen super. Als één van de weinigen een verstaanbaar lied met mooie tekst. Super gedaan.
De rest van dit weekend gaan we een beetje rommelen. Tweede Pinksterdag komen de kleinkinderen dus altijd goed.
En morgen? Morgen hoop ik dat we de moed opvatten, de tijd nemen en een lekker stukje gaan wandelen, dat zou een perfect weekend kunnen worden. Nu het weer nog, rare berichten over wel en geen regen, mooi weer of toch weer niet, we zien wel wat het wordt.