Huisarrest

We hebben huisarrest, we kunnen niet van huis omdat wisselend deuren en ramen open moeten, open moeten blijven staan, vanwege het schilderen.
Het is geen bijzonder weer dus het wordt deze week nog niets met wandelen maar hopelijk kunnen we volgende week weer eens wat doen. Het is inmiddels een tijdje geleden dat we de laatste keer gewandeld hebben en dat is jammer. Maar “elk voordeel hep z’n nadeel”, en omgekeerd natuurlijk. Zo hebben de ramen op de verdieping aan de voorzijde van onze woning zich mogen verheugen in grote belangstelling van het andere Klinkertje. Door de steiger was er ruime gelegenheid om die arme ruiten eens grondig te soppen. Lekker schoon maar weer. Dat we nu verplicht thuis zitten heeft weer als voordeel dat ik toekom aan lezen van stukken, schrijven van stukken, stukjes en Blogs. Het is ook wel lekker rustig in je hoofd want we kunnen nergens naar toe, al zouden we willen. Dus aan de slag voor het privé en publieke deel van ons bestaan.
Dat heeft het andere Klinkertje inmiddels onder de aandacht gebracht van het programma Vroege Vogels. Of ze een stukje film mochten gebruiken wat bij haar op de site staat, of op het You Tube kanaal, dat weet ik eigenlijk niet. Zo melde de producer van het programma zich, en als u nu denkt; wow, spectaculair. Nu is het dat voor een selecte groep van mensen waarschijnlijk wel want het gaat om de Kleine Vuurvlinder, prachtig natuurlijk. Het leukste is eigenlijk wel dat Vroege Vogels in haar naspeuringen van bepaalde filmpjes bij het andere Klinkertje uikomt en dan vriendelijk vraagt of ze het mogen gebruiken, dat is nog eens spectaculair.