It’s the Final Countdown

In plaats van een lust begint het langzaam een last te worden, de zwangerschap van de oudste. Niet voor ons maar voor haar en dat in een jaar waarin afw88 tot topic is verklaard en bovendien woord van het jaar wordt het lastig vol te houden dat het altijd even geweldig is.
Dat we er nog even een dag op uit zijn geweest naar de Biesbosch is meer dan goed geweest. Een laatste moment van ontspanning ( nou ja, min of meer) en even nog eruit voordat de storm losbarstte. Het is een zwaar front zullen we dan maar zeggen, die lang aanhoudt.
Nu en dan proberen we samen met anderen het leven iets aangenamer te maken. Iets meer zonneschijn erin. Dat wij het nu ervaren als the final
Countdown zegt genoeg over hoe zij zich moet voelen. Woont nu zo langzaam vier weken in de verschillende ziekenhuizen en houd vol, dat is meer dan bewonderenswaardig. Meer dan onze bewondering valt haar ten deel, hartstikke goed meisje. We willen graag de countdown naar de nul maar de grote vraag is; vanaf wanneer is het grote tellen begonnen en wanneer is het nul.
Af88 maar.