Kloten

Het is al weer wat langer geleden maar ik denk dat ik nu weer de bok ben, het haasje, de sukkel, de man die bij binnenkomst te horen krijgt; neem maar een krantenwijkje bij, de sukkel, de onverbeterlijke. Een verkeersboete dreigt mijn bestaan te ontwrichten. Waar vraagt U; aan het kanaal, daar waar ik er altijd zo beducht op ben.


Beetje haast, gauw passeren die Hyundai Matrix. Die remde al omdat er 300 meter verderop de weg een auto met aanhanger geparkeerd stond. Dus hup erlangs want niet te vertrouwen, dat weggedrag. Dan bij de brug van Soeren; rijdende afzetting o.i.d. en een rond bord met 50 km. Beetje ingezakt met de snelheid, de lange flauwe bocht door, niets te zien.
Geen wegwerker, groenwerkers, nee niets van dat alles
Wel wat verkeer verderop de weg. Dan, bijna in Dieren, een surveillancebusje van de politie. Wat doet die dan hier, geen lasercontrole in ieder geval want dan houden ze je staande.
Dan zal het toch een controle zijn geweest, niets gezien verder.Er zat één mannetje in het politiebusje waarvan de ramen geopend waren, ik dacht toch echt dat ie aan het eten was
Wat is het nu? Controle op een stuk waar nu tijdelijk 50 mag worden gereden vanwege groenwerkzaamheden die er niet waren of zit de agent lekker zijn boterhammetje op te peuzelen. Het laatste zou me het beste uitkomen maar ik vrees het eerste, we zullen zien, u wordt op de hoogte gehouden.
Op de terugweg wordt aan gegeven dat een gemelde snelheidsradar net buiten Laag Soeren staat op een stuk waar geen snelheidsbeperking dan 80 km is. Het laatste zou me het beste uitkomen maar ik vrees; u wordt op de hoogte gehouden