Klusje

Het klinkt een beetje vreemd misschien maar ik morgen begin ik met een nieuw klusje. In opdracht van een uitzendbureau. Dat is na deze periode een hele nieuwe stap in de goede richting, gaan we maar vanuit. De schoorsteen moet roken, brood op de plank en ga nog maar even zo door. Allemaal waarheden en die ga ik nu ten uitvoer brengen om het maar eens ouderwets uit te drukken. Dat bureau; ik heb er al eerder voor gewerkt, lang geleden, in oktober van dit jaar zou het 25 jaar worden. Ze hebben me toen goed geholpen, ze hebben ook goed aan me verdiend denk ik en ik hoop dat ze me nu ook goed bedienen, vice versa. Het is een andere tijd, dat merk en zie je aan alles. Met de komst van de elektronische hulpmiddelen komt er een rooster binnen via de mail en een account bij het bedrijf. Waar je vroeger alleen ja of ja mocht zeggen moet je nu accorderen voor een opdracht. Een oud liedje met een waarheid als een koe; the times they are a changing, yes they are.

Deze keer niet van Bob Dylan maar een vertolking van Joan Baez, de kwaliteit is niet fantastisch maar de het clipje met de teksten maakt veel goed.


( https://klinkertjes.nl embedded video’s van Youtube op de website. Daartoe is de ‘Privacymodus inschakelen’ aangevinkt. Dit betekent dat YouTube geen informatie opslaat tot het moment dat u de video gaat bekijken )