Koud Woud

We zijn weer wat aan het wandelen en dat gaat heel goed. Geluksvogels als we zijn hebben we op 2 ochtenden echt prachtig weer getroffen en op het eind van onze route’s begon het weer wat minder te worden. Maar in alle vroegte ( valt mee hoor) lekker wandelen in het Deelerwoud is ons goed bekomen. We konden het er nog eens lekker van nemen en bij Ülli zijn de poten wel een paar centimeter gesleten van al dat lopen. Gisteren hadden we echt een geluksdag waar we echt van alles zijn tegen gekomen. Mooiste zelf vind ik toch de Zwarte Specht; het waren er zelfs een aantal, die we niet vaak tegenkomen. Het andere Klinkertje heeft er een paar mooie opnames van kunnen maken inclusief filmpjes waarbij de specht op een stuk dood hout aan het inhakken is.


( https://klinkertjes.nl embedded video’s van Youtube op de website. Daartoe is de ‘Privacymodus inschakelen’ aangevinkt. Dit betekent dat YouTube geen informatie opslaat tot het moment dat u de video gaat bekijken )

In de verte een paar damherten gezien. Maar het begin was ook mooi waarbij de kou van die nacht zijn sporen achterlaat in het woud. Een paar mooie foto’s gemaakt en die wilde ik met u delen.