Lekker

Zijn jullie al aan het eten? De middelste belt en informeert. Nou, we staan op het punt om te beginnen met eten maken. Nee, geen goed Nederlands maar zo praten we met elkaar. Laat alles maar uit de handen vallen en kom deze kant op dan gaan we lekker barbecueën. Nou, dat laten we ons geen tweede keer zeggen en dus zaten we drie kwartier later lekker in de tuin. Het was lekker en voordat we het wisten was het rond de klok van tienen. Nu hoefde ik er vandaag niet vroeg uit maar de middelste en aanhang wel, dus op tijd weg. Gisteravond, teruglopend van de barbecue naar huis ,waren het andere Klinkertje en ik eigenlijk wel onder de indruk van onszelf. Zo weinig als we van de vorige zomer nog over gehouden hebben door alle gedoe en hoe lekker of we er nu van kunnen genieten, heerlijk.

Morgen hebben we alweer mazzel want er lag een uitnodiging om Spargel te eten op de Bergh. de asperges komen van onder aan de berg en zo lekker hebben wij ze niet. Maar goed; onze vage kennis meldde dat hij een beetje moe is na een dag werken aan huis en haard. Als je drie weken vakantie hebt kan je natuurlijk een ander moment kiezen dan vandaag waarop al anderhalve week voorspeld werd dat het tropisch zou worden. Een zomerse periode gaat aanbreken. Dat het precies 1 dag duurt is een ander verhaal.

Asperges eten; alweer een feestje, maar dat is lekker eten in goed gezelschap altijd, zo weten we weer na de laatste dagen.