Muziek in de auto

De dagen zijn zonnig en daarnaast genieten we zoveel mogelijk van het mooie weer. Dan wordt er nog aandacht gevraagd voor de laatste etappes van de Tour de France. Dat maakt dat er alleen nu en dan een stukje muziek langs komt als ik in de auto zit.
Een verhaal apart want de autoradio is voorbereid op de werking van de eiphone. Dat is handig hoor ik u denken en dat zou ook zou zijn als er niet ook nog een installatie voor hands-free telefoneren in de auto is geïnstalleerd. Die werken maar moeizaam samen en dat betekent dat, als u belt, het niet zeker is wie het eerst reageert. Nu is op de autoradio geen microfoon aangesloten want die is in gebruik bij de hands-free installatie. Dan hoor ik u wel en schreeuw heel hard terug, toch hoort u mij niet. Ik hoor u wel in steeds vertwijfelender wijze mijn voornaam noemen. Soms komt u ook niet verder dan hallo, hallo en in een impuls probeer ik de radio nog uit te zetten. Opdat de hands-free installatie het overneemt. Wat dit met muziek te maken heeft? Doordat ik wel muziek kan afspelen via de eiphone en de hands-free installatie maakt dat alleen geluisterd kan worden naar de muziek die op de eiphone staat.

Het is toch wel een beetje gedoe, en het neemt veel geheugen van de eiphone, om van muziek te wisselen. Vandaag doe ik het wel weer eens en het volgende gaat erop omdat ik het een lekker nummer vind in deze uitvoering. Wie wat andere kent weet dat het soms erg langdradig kan klinken.


( https://klinkertjes.nl embedded video’s van Youtube op de website. Daartoe is de ‘Privacymodus inschakelen’ aangevinkt. Dit betekent dat YouTube geen informatie opslaat tot het moment dat u de video gaat bekijken )