Nederland

Wij zijn de mannetjes van Oranje en wij gaan maandag naar huis. Wij hebben de kop niet goed staan, we weten de flanken niet te vinden maar vooral weten we het doel niet te vinden. We hebben excuses zat maar niets is een excuus. Nadat de meeste spelers in hun competities al geen best seizoen ( Schneider) hadden zie je dat nu terug in het spel.
Het is geen mooi spel maar het is ook niet meer effectief. De baas van Oranje kan je maar 1 ding verwijten, hij heeft te behoudend gecoacht. Hij heeft te lang vertrouwd op vertrouwde waarden die niet te vertrouwen bleken. Marc van Bommel gaat terug naar PSV, niet omdat hij zo’n geweldig seizoen had in Italië maar hij ligt eruit. Van Persie had toch wel een redelijk seizoen maar komt nu toch tekort. Robben heeft de finale van de Champions League verloren mede door zijn eigen toedoen want penalty gemist.
De verdediging is om te huilen, telkens zie je een man vrij staan, het is ongelofelijk maar het is waar. Dit Nederlands elftal heeft bijna iets zieligs en geen bezieling.
Ze gaan dus naar huis, maandag wordt het, ik weet het zeker want alle cijferfoefjes ten spijt, zo horen ze niet thuis op dit EK.
Oranje; Go Home