Nieuw Speeltje

Heb een nieuw klein maar leuk speeltje voor in de auto aangeschaft. Het gaat nergens over, dient ook eigenlijk nergens voor en toch leuk. Deze week zo goedkoop dat ik de verleiding niet kon weerstaan en bij de eerste beste gelegenheid de juffrouw in de winkel om een exemplaar vroeg. Het is een HD cameraatje voor in de auto, een dashboardcamera.
Maar voordat het weer werkt zoals ik het wil zijn we natuurlijk even verder en leidt het mij weer af. Eigenlijk had ik dit weekend wat tijd willen besteden aan Partij en vaderland maar ja. Het nadere Klinkertje bedacht dat we nodig naar haar moeder moesten en dat was ook zo. Dus zijn we geweest. Na het bezoek niet linea recta terug maar u kent ons, via een kleine omweg weer huiswaarts gereden. De dag was hiermee voor een deel over want om 14u thuis, de in Duitsland gekochte broodjes gegeten en daarna doet een mens niet veel meer. Ik zeker niet want ook even snel een opwindende kwalificatie van de F1 gekeken met een goede Guido van der Garde. Als je zo heet en F1 coureur bent, dan staat het geluk aan je zijde, dat kan niet anders.
Zo dadelijk naar onze oudste die morgen jarig is en de verjaardag in 2 dagen opsplitst. Zowel voor het oude lullendeel als voor de jongeren mogen we nog verschijnen. Dat wordt weer een armzalig weekend voor Partij en vaderland, maandag maar inhalen. Kan er niets aan doen, ik heb het u zojuist uitgelegd.