Olympia’s ronde door de huiskamer

Het is een slechte tijd om te Bloggen, weinig tijd om tussen alle sportonderdelen door ook nog tijd te vinden om te schrijven. Er is bijna altijd wel iets te vinden wat mijn interesse heeft. Zo was er vanmiddag de wielerwedstrijd op de weg voor de dames en tegelijkertijd was er ook nog een Formule 1 race, ditmaal in Hongarije. Lastig om te kiezen dus ervoor gezorgd dat een dubbel scherm het mogelijk maakt beide wedstrijden te volgen. Zowel de ene als de andere was zeer de moeite waard. Helemaal mooi maar het blijft als mens toch maar behelpen dat je informatie zo beperkt binnen kan komen. We doen het er maar mee en kennen onze beperkingen.

U bent dus op de hoogte als de Blog niet of wat minder frequent verschijnt. Het is een zelf opgelegde discipline om elke dag wat van me te laten horen. Die discipline moet ik nu even doorbreken en er verschijnt soms even niets, dat kan, geen paniek aan uw kant. Het is de Olympische tijd moet u dan maar denken. Hij probeert via de 12!!! live feeds van de NOS weer een sport te volgen die hem interesseert. Live Feeds OS

Een geweldige service die ook weer zijn beperkingen kent, volg je anders wat je voorgeschoteld krijgt door de NOS, nu moet je op voorhand kiezen tussen de feeds. Je kan ook gewoon de hoofduitzending volgen en verder niet meer nadenken over wat je dan mist. Een geweldige service van de NOS overigens.

Ga nu gauw besluiten even nog een stukje voetbal kijken, ja dat hoort er ook bij.