Pauzes

Nu en dan wordt er een dag niet geschreven, soms wel twee. Dat komt soms omdat er niets te schrijven is maar meestal komt het doordat ik het te druk heb. Zo ook de laatste dagen waar elk dagdeel wel vol, druk en in ieder geval bezet was. Natuurlijk is het allemaal een kwestie van kiezen, keuzes maken wat je wel en niet doet.

De laatste dagen was ook dat er bijna niet. Zo neem ik wel van die tussenmomenten om te schrijven maar dan moeten die tussenmomenten er wel zijn. Vanochtend leek er een een moment te zijn waarop ik in ieder geval een begin kon maken.
Gaat de telefoon, is er iemand die me even wil onderhouden over de gemeente, minima-zwemmen en ga zo maar door. Moet ook gebeuren en ik ben er blij mee maar mijn moment om was verdwenen. Daarna nog een paar keer telefoon, de eierboer aan de deur en voor ik het weet staan we in de winkel om een nieuwe klok te kopen. Een klok voor de keuken want die heeft het begeven en we kunnen maar moeilijk zonder. En omdat we dan toch in het dorp zijn ook even naar een paar andere winkels, terug naar huis in een enorme donderbui die alleen nog maar erger lijkt te worden.
Dan brood maken en begint de training van de F1, enzovoort, und so weiter.
Kortom, geen Blog. Toch nu wat geschreven omdat ik aan het multitasken ben, met het journaal op de achtergrond schrijf ik u even dat ik eigenlijk geen tijd heb om te schrijven. Morgen ook geen tijd want de gehele dag onder de pannen, om het zo maar eens te zeggen. Tot overmorgen schat ik zo in, dan doe ik u bericht van de dag van morgen.