Portemonnee

We hebben inmiddels een maand of wat niet meer onze longinhoud met foute stoffen voorzien. Behalve dat zoiets nalaten heel verstandig is voor je gezondheid( niet alleen de longen, de rest van je body vindt het ook fijn) en je jezelf er veel beter door voelt zijn er nog meer effecten die de moeite waard zijn. Wat bedoel je nu weer? Heel simpel: je portemonnee is ook heel blij. In mum van tijd weet het geld in je portemonnee: hé, het gaat niet meer op aan dat verderfelijke spul dan maar aan iets anders. Gevolg is in ieder geval niet dat het geld tegen de plinten klotst maar een even lege portemonnee als anders. Toch was iemand zo wijs geweest een app mee te laten lopen zodat we toch telkens weten wat de stand van zaken is. Zo’n acht maanden verder hebben mijn eega sinds dertig jaar, en ik een slordige tienduizend saffies gemist met een waarde van een tweeduizend euro.
Dat mocht weleens gevierd en dus hebben we onszelf getrakteerd. Op een mooi nieuw apparaat die heel veelzijdig is, daarover later meer.
Ondertussen kan ik mooi multitasken, achter het apparaat een Blog schrijven en ondertussen de 1e etappe van de Tour kijken, helemaal fijn