Pruttel

Het is weer eens zover, de printer doet het niet meer en ook na de consumptie van nieuwe cartridges neigt hij niet tot enige beweging. Hij geeft een foutmelding en kom er niet door. Ook nadat nog ergens vond dat ook de printkop op een bepaalde manier gedemonteerd kan worden en gereinigd was er geen andere mededeling dan de foutmelding. Niet iets van; dank u wel voor deze heerlijke schoonmaak, voel me weer lekker fris, nee niets van dat alles; foutmelding Inktsysteemfout 0xc19a0003.

Een nieuwe printkop kost tussen de dertig en vijftig euro zo leert de zoektocht op internet en ik ben niet de enige met het probleem. Meer consumenten lopen tegen dit bekende probleem aan en dan denk ik; waarom is dat niet allang verholpen. we laten mensen naar de maan vliegen ( ja hoor echt gebeurd) en een ruimtesonde heeft het zonnestelsel verlaten na vanaf 1977 daarmee bezig te zijn. Hoe kan het dan bestaan dat we een probleempje met een printplaat, want daarop duidt de fout, niet verhelpen. Nu begrijp ik wel dat alles niet te lang moet meegaan want dan hoeft er niet geproduceerd te worden maar dit is wel erg grijs. Eigenlijk is het pruttel om maar eens een nieuw woord toe te voegen.

De printer wordt bij ons ook niet overdadig gebruikt maar net op het moment dat ie echt nodig is; foutmelding.

De kosten van een printer zitten overigens niet in de aanschaf maar in het gebruik en dus is de printer waardeloos, en deze dus in het bijzonder. Wij zijn in afwachting van de nieuwe, benieuwd hoe lang die meegaat.