Site bouwen

Misschien weet u het wel of niet maar in navolging van het andere Klinkertje heb ik ook een website voor erbij. Nu heeft u bij het andere Klinkertje wel gezien; zo goed als professioneel.
Als ik zie wat ik tot nu toe verzameld heb om op een website te zetten, waarvan ik denk; dat is leuk voor anderen. Het is nog niet veel, en eigenlijk te weinig om een website rond te bouwen.
Toch kom ik plotseling in een stroomversnelling en is het een kwestie van inhoud schrijven. Schrijven is behalve heel leuk om te doen, ook heel tijdrovend.
Nu heb ik een website, waarvan in principe alleen ik weet dat ie bestaat. Die website is ondervuld, met name op 1 punt. Dat is een soort receptenboek om lekker te koken, van Klinken style dan wel. Met de meer en minder bekende recepten die ik in de loop van de jaren zelf gemakt, versteld, gejat of zelf bedacht heb. Vooral onder het motto van een bekende fabrikant, een beetje van etc.
Dat werkt heel goed en bij de overzet van de ene naar de andere website zijn er veel recepten verloren gegaan, en het ontbreekt me nog even aan moed om dat recht te zetten. Om de recepten opnieuw op te schrijven wamt in mijn archief, geen recept meer te vinden. Maar goed, ik doe mijn best en binnenkort ziet u het resultaat van alle arbeid. Wellicht ga ik op het gebied van recepten uw hulp nog wel inroepen, u merkt het nog wel. Ook de Blogs staan erin, waar de teller inmiddels op 350+ staat. Recepten staan erin, ik ben nog bezig met een deel over muziek maar doordat het lastig is om muziek te publiceren dan wel te embedden, dan wel via een hyperlink toegankelijk te maken, moet nog even nadenken over wat ik ermee ga doen.
Verder op de site een soort van cursus/ aandachtspunten. Met Blogs die ik op de site ” Opa voor Beginners” heb genoemd. Heel leuk om te doen, ik ben straks benieuwd wat u daarvan vind.