Steengroeve

We zijn druk vanochtend, het andere Klinkertje en ik. De boel op orde maken want nadat ik u verliet gisteren kwam er een nieuw mailtje. “Met spoed contact met Staatsbosbeheer opnemen, en u weet, als de Staat roept dan…..
Gebeld naar SBB en blijken de filmpjes van het andere Klinkertje goed aan te slaan, er wordt veel op gestemd. Dat betekent ook dat SBS, die de actie van SBB ondersteunt nu langs/aan wil komen voor opnames van ons tuintje en van de steengroeve in Winterswijk.
Daarvan zijn we nu in afwachting, van de komst van cameraman en presentatrice, opnames in de tuin en daarna door naar Winterswijk. Geweldig natuurlijk en, zo horen we vanochtend, we mogen de steengroeve zelf in. Hetgeen voor het andere Klinkertje, maar ook voor mezelf, wel de slagroom op het toetje is.
Dat wordt geweldig, en de eer is geheel aan het andere Klinkertje die, met betrekkelijk eenvoudige middelen, iets moois heeft weten neer te zetten. Het oog op de natuur maar meer het oog voor detail brengt haar tot hier, en dat is heel mooi.
Wordt ongetwijfeld morgen vervolgd.