Take off

Vandaag is zo’n dag die je van tevoren niet bedenken kunt. Was het eerst nog een beetje somber vanochtend, dat veranderde al snel. Veel gedaan aan kleine en wat grotere klussen toen de lunch op tafel kwam. Nadat die was weggewerkt kwam de vraag wat te doen met een lege middag waar de zon inmiddels was gaan schijnen.

Dat vroeg om enige actie, een mooie middag en dan er niet op uit, dat gaan we toch niet beleven. Iets in de agenda, is er iets wat we niet tot morgen kunnen uitstellen? In de 11 dagen dat januari inmiddels rijk is heeft de zon zich 2x laten zien. Nu voor de derde keer wordt het voor ons tijd om een oude gewoonte op te pakken. Heerlijk rondgestruind, goed voor je lijf en goed voor de bovenkamer.In ieder geval voor mijn lijf en mijn bovenkamer. Rugtas opgezocht, flessen water gevuld, hond mee, de auto in en op naar onze favoriete plek die we al even niet gezien hadden. Dat werd tijd en mensen wat was het lekker, mooie luchten, herten en reeën gezien, super.

Wat een voldaan hebben we, je gaat weer in de auto zitten en we hebben natuurlijk zo’n app die je afstand bijhoud en die ook nog complimentjes uitdeelt. Dat geeft een nog beter gevoel, toegjuicht door Sanya Richards Ross die ons meedeelde het ook een geweldige prestatie te hebben gevonden, waarvan akte. De voldaanheid nam dergelijke vormen aan dat de bestuurder van het voertuig even dacht aan een take off. Gelukkig weer gewoon in Eerbeek beland maar wel weer een stukje gezonder.