Tandarts

Bloggen is een kwestie van discipline, zo meldde ik u al eerder. De laatste dagen een beetje last van vooral om even tijd te vinden om u op de hoogte te houden. Geen last van een schrijversblock of gebrek aan inspiratie. Nee, het is vooral een kwestie van prioriteiten en dat ligt niet alleen aan mezelf.
Vandaag bijvoorbeeld een aantal afspraken: tandarts en de cardio fitness. Keurig na elkaar dus geen punt. Zit ik daar bij de tandarts in de stoel, kan ze geen gaatje vinden dus dan moeten er foto’s gemaakt. Ja hoor, eindelijk ééntje ontdekt, dat had ik al gemeld aan de tandarts alleen ze kon ‘m maar niet vinden. Ja ja gaatje, daar moet zo snel mogelijk iets aan gebeuren en na vandaag ben ik met vakantie. Er is wel een gaatje ( ha, ha, ha) om 11.20u. Dat wordt dus lastig want dan ben ik aan het fitnessen. Wat nu?
Dan moet het toch maar wachten, het gaatje dan, tot na de vakantie van de tandarts en dan wordt ie uit zijn lijden verlost (opnieuw; het gaatje)
Om u maar aan te geven dat je niet altijd zelf baas bent over je tijd en er dus prioriteiten moeten worden gesteld. Dat is een gegeven, soms leidt dat tot een inmiddels gevreesd blauw tegeltje waarop gemeld wordt dat er geen tekstje te verwachten valt. Morgen beter!
Peter Gabriel als uitsmijter, mooi!!


( https://klinkertjes.nl embedded video’s van Youtube op de website. Daartoe is de ‘Privacymodus inschakelen’ aangevinkt. Dit betekent dat YouTube geen informatie opslaat tot het moment dat u de video gaat bekijken )