Tijd (elijk)

Doordat ik een nogal serieus type ben neem ik me de klachten van de laatste tijd zwaar op me. Dat wil zeggen; ik ga proberen me aan te passen.
Via de machtige iPad kijk ik naar sport, met een schuin oog (zwemmen) en op de laptop, heb ik ook een kanaal open staan met judo. Het is een hele opgave maar ik probeer zo weinig mogelijk te missen. Als je alleen de Nederlandse tv volgt zou je bijna denken dat de wereld als volgt in elkaar zit; er worden Olympische Spelen georganiseerd. Ditmaal in Londen maar dat is eigenlijk maar terzijde, die Spelen dienen er alleen voor om Nederland medailles te bezorgen en o ja; er doen ook nog andere landen mee. Liever niet maar ja, zij zijn nodig om het een competitie te laten lijken. Nederland is het middelpunt van de wereld en de rest mag erom heen dansen, niet in mijn opinie maar volg de Nederlandse tv maar eens goed.
Daarom kijk ik ook vooral naar andere kanalen want dan zie je nog eens sporten en atleten waar ze in Nederland niet aan toe komen. Waar Nederland naar kijkt zoals de wereld kijkt naar bijvoorbeeld dat gekke schaatsen ( m.n. de 10 km).
Laat me niet meer afleiden door al die uitzendingen en schrijf gewoon weer eens een normale Blog.

Waarover zou dat moeten gaan? Normaal is al een begrip die bij ons ver te zoeken is de laatste tijd. Gekkenhuis past beter. Gelukkig zijn we niet de enige zo valt ons op in de naaste omgeving, ook anderen hebben weleens last van gekte in hun leven.
Na een lange opname ( bijna een maand) in het ziekenhuis mag onze oudste weer thuis zijn, dat is voor haar heerlijk en komt haar meer dan toe. Dat haar nog maar een tijdje thuis gegeven mag zijn om weer bij te komen van het ziekenhuis. Dat is wel nodig want het ziekenhuis is niet altijd een oase van rust, moet u weten. Het kan er soms knap spoken en dus is het haar gegund, lekker in de eigen omgeving. Voor nu even de tijd gunnen en misschien wordt het een tijdelijke pauze van het ziekenhuisleven. Het maakt niet uit, bijkomen is het devies.

Zo gebeurd er altijd weer wat onverwachts; ging een man naar de tandarts, tandarts zegt; gaatje is een beetje vervelend om te behandelen. Zegt de man; ach we zien wel, maar na een kwartier afsterven in de tandartsstoel toch maar een verdoving. Behandeling klaar, verdoving lijkt maar niet uit te werken denkt de man. Na zes uur verdoofd weer de eerste prikkels gevoeld maar voelt zich niet lekker. Ach denkt de man aan het eind van de dag; morgen weer een dag en vraagt zich af; wat is een normale Blog?