Time Flies

Om te beginnen met goed nieuws; de Apache is weer vertrokken en komt hopelijk niet weer terug. De site van mijn eega sinds meer dan dertig jaar is weer online. Met een onbeschrijfelijke opluchting geven wij u kennis van, etc. Nou dat is maar weer klaar.

Wat staat er nog meer te doen vandaag en de komende tijd, eigenlijk meer dan er in tijd kan. Heb al wel eens eerder verzucht dat het jammer is dat er geen 48 uur in een dag gaan, de aarde niet een keer langzamer om zijn as gaat. Als mensen zijn we daar niet op ingericht natuurlijk. De evolutie heeft ons bepaald met een tempo van 24u en daarin komt geen verandering. Het maakt wel dat de dagen sneller voorbij zijn dan ik zou willen.
Tijd is een ongrijpbaar fenomeen, soms gaat tijd snel en dan weer heel langzaam. U zult het vast herkennen; als de tijd heel snel mag gaan ( bij de tandarts bijvoorbeeld) dan gaat het toch traag, alsof je al een hele dag in die stoel geparkeerd hebt gelegen. Op andere momenten; zoals tijdens de feestdagen of de vakantie, dan gaat de tijd toch snel. Op het moment dat je weg gaat ben je bijna weer terug.
Tijd heeft alles te maken met toekomst, je haalt je eigen toekomst in met de tijd.
Time Flies van een oude bekende; één van Belgisch trotsen; Vaya Con Dios.


( https://klinkertjes.nl embedded video’s van Youtube op de website. Daartoe is de ‘Privacymodus inschakelen’ aangevinkt. Dit betekent dat YouTube geen informatie opslaat tot het moment dat u de video gaat bekijken )