Traag

Onze machines waarop we bijna dagelijks werken beginnen kuren te vertonen. Nou ja; kuren is misschien wel het verkeerde woord. Ze worden steeds slomer. Nu is dat wel bekend van computers. Er verzameld zich steeds meer rotzooi op je computer die met hulp van allerlei andere programmaatjes weer moet verwijderen. Schoonmaken heet het dan, nou het is geen schoonmaak maar meer verplaatsen van je rotzooi. Uiteindelijk gaat de computer ( of laptops in dit geval) ten onder aan de hoeveelheid data die zich op ongewenste plekken verzameld heeft. Die data zorgt er uiteindelijk voor dat de computer zo onwillig wordt dat het niet leuk meer is. De machine wordt zo traag als dikke ……, mag u zelf invullen, ik heb wel een idee.

Onwerkbare situatie eigenlijk en het maakt dat we zo langzaam uitkijken naar andere machines. Dan wordt het toch een beetje lastig maar we hebben allebei wel voorkeur voor een eimac. Dat is een hele dure smaak, wat u zegt. Het is wel een duurzame machin
e begrijpen wij want waar de laptops nog geen vier jaar oud zijn zou dat vollopen met data met een eimac niet makkelijk gebeuren.

In de tijd dat ik aan u geschreven heb heeft het programma wat schoonmaakt precies 1 programma kunnen verwijderen, dat duurt echt te lang. Nog maar even over denken maar ook weer niet te lang, slecht voor mijn bloeddruk.