Tussentijds bericht 4

Het wordt nu toch wel een beetje spannend, niet dat er de laatste week erg veel verandert maar toch. Morgen is het 34 weken, dat schijnt de situatie weer te veranderen. Precies weet ik dat ook niet maar het schijnt belangrijk te zijn. Dat de tweeling nu geboren kan worden zonder dat er extra hulpmiddelen nodig zijn, geloof ik. Het opa worden en het nadenken daarover zakt nu en dan, door de waan van de dag, wat naar achteren. Het is nu ook nog vakantietijd en je moet dus een beetje in de gaten houden dat je mensen een fijne vakantie wenst etc. Het heeft ook tot gevolg dat het rustig is op andere fronten.

Probeer nu, als ik eraan denk, elke avond even met mijn oudste te appen, even horen hoe het gaat voor ze de nacht ingaat. Die nachten in ziekenhuizen kunnen soms een ramp zijn, weet ik uit ervaring. Die ervaring wordt nu gedeeld door de ervaringen van de oudste in het ziekenhuis waarin regelmatig nieuwe buurvrouwen verschijnen, liefst in het midden van de nacht. Ja zo gaat dat in ziekenhuizen, de nachten zijn onvoorspelbaar en je weet nooit of je een beetje kunt slapen.

Spannend is de keyword en inmiddels heeft de oudste besloten dat afwachten of afw88 het woord van 2012 is. We wachten maar af of dat zo wordt.