Updaten

Het andere Klinkertje is hard aan het werk voor uw scribent. Nadat hij dacht zijn site een beetje op orde te krijgen worden zij en ik overspoeld door allerlei updates. Weer op de stand der dingen brengen is de grove vertaling. Bij de eerste update pakte het al fout uit. Het ging mis, hij wilde niet uitpakken omdat ie de oude niet kon weggooien. Dat, zoals te doen gebruikelijk de Hoster weer benadert via de mail. Nu is dat een man die eigenlijk techneut is maar een zaak heeft opgezet.
Het antwoord wat terugkomt had net zo goed Swahili kunnen zijn. Daarover kun je dan geen grapje maken via de mail. Ze zijn nogal erg recht vooruit, die heeft niet eens door als er een grapje gemaakt wordt. Maar goed, deze digibeet moest zo goed en kwaad dat gaat een programmaatje installeren waarop je op een andere manier op de server kan kijken. Om te zien hoe het erbij staat met de website. Nou, dat viel niet mee, een hoop oude zooi waarover ik onze Hoster volgende week wel weer eens lastig ga vallen.
Nu terug naar het andere Klinkertje en de eerste mislukking om te updaten. Om enig verlies voor te zijn worden de onderdelen van de site bij haar neer gezet. Nu is dat wel weer een heel werk maar minder dan een hele website in elkaar te zetten, dus het moet maar even. Heb ik mooi tijd om u even te Bloggen