Vrouw met toeter

Op de zoektochten naar nieuwe soorten dieren en planten kom je nogal wat mensen tegen die hetzelfde doen. Dat gaat op veel verschillende manieren maar de meest voorkomende is toch wel deze. Er komt een man ( meestal) uit de auto, hij haast zich richting de achterkant van de auto en opent de achterklep of de achterdeur. Dan wordt er duidelijk gerommeld in wat tassen en vervolgens wordt het zichtbaar waar de tijd aan gespendeerd is; het in elkaar zetten van de camera, de juiste camera met de juiste lens. Ik kan u verzekeren; dat zijn geen kleine lenzen, of objectieven, zoals deze dingen eigenlijk schijnen te worden genoemd, wij zeggen; lenzen. Niet van die kleintjes maar soms enorme lezen die door ons dan weer toeter worden genoemd. Nu nam ik vandaag op onze strooptocht door het Deelerwoud een foto van het andere Klinkertje en ik dacht gelijk; ik noem deze foto ” vrouw met toeter”. De foto nu bekijkend denk ik, dat valt nogal mee. Om dat aan te tonen twee foto’s; 1 met het andere Klinkertje en 1 met een onbekende fotografe met een enorme toeter. Laat ik er dit nog over zeggen; ze is er blij mee.