Website

Het vinden van goede producten is een bezigheid die ons allemaal wel eens bezig houd. Het vinden van een goede computer, van een goede tv om nog maar te zwijgen van de zoektocht naar een goede auto. Herkenbaar nietwaar, je zoekt een vergelijkingssite op en hup de informatie komt eraan ( of eruit ?) gerold.
Nu runt mijn eega sinds 30 jaar een geheel eigen website, maar deze voldoet niet meer. Te langzaam, geen contact te krijgen ( bijna dan) met het hostingbedrijf als ie er weer uit ligt. Een tamelijk autistische houding van het hostingbedrijf die dan toch op z’n klompen kan aanvoelen dat klanten er zo vandoor gaan. Dus op zoek naar een ander, alleen hier geen vergelijkingssites, in ieder geval niet één die de indruk wil maken onafhankelijk onderzoek te doen naar de kwaliteit. De goede hostingbedrijven zouden zich dat moeten aantrekken, en ervoor zorgen dat het koren zich van het kaf gaat scheiden. Een vergelijkingssite die niet alleen de prijs, waar velen mee adverteren, maar ook de kwaliteit, kortom de prijs/kwaliteitsverhouding in beeld brengt.
Niets van dat alles op het grote internet te vinden, inmiddels bijna zo oneindig als het heelal zelf. De gemiddelde zoeker, waar ik mezelf toe reken, vinden met hulp van dit soort sites wat ze zoeken. Niet dus de hostingssites, beloven veel, en dan de reviews, die lezen als een roman ( te mooi om waar te zijn) of als een lastercampagne van gefrustreerde maar wellicht minder talentvolle websitemasters.
Dat is zonder een goede vergelijking onmogelijk te zeggen, dus wordt er verder gezocht, ook aan de hand van zelf opgestelde criteria blijft het zoeken naar de steen der wijzen, er wordt het onmogelijk geprobeerd.

Wie van u heeft een goed advies dan kan er weer geslapen worden als een roos in Eerbeek.