Weer wat

In den beginne verontrustte me 1 ding; is het doenlijk om een zelf opgelegd aantal Bloggen of Blogjes te schrijven?

Het was de titel van de eerste Blog, nu ik even op gang ben verontrust iets anders me meer; hoe maak ik onderscheid in alles, waarover ik zou willen schrijven?

Het komt zoals het komt ( vrije vertaling)
Tussen de hoofd- en de bijzaken of zijn de bijzaken ook “schrijvenswaardig”? En zo wordt de vraag met een vraag beantwoord en dat levert zelden een antwoord op.Vandaag bijvoorbeeld; het is 2e Pinksterdag en prachtig weer, het is en was dus genieten geblazen, “wat een mooie dag schreef eens een bandje uit Zeeland, geloof ik. Nu bij het vallen van de avond lees ik dat het aan de kust is tegen gevallen. Voorbij Utrecht, voor ons aan de verkeerde kant van Utrecht; mist vanaf zee, 14 graden, dat is niet lekker, zo lees ik op Facebook. De mensen zijn vanaf de stranden weer vertrokken vanwege de kou.

Aan de koffie gezeten in ’s Heerenbergh weet ik toch zeker onderweg 27 graden te hebben gezien en ook daar is de temperatuur meer dan lekker.
Veel mensen op de fiets gezien en mensen wandelend, daar en onderweg.

Wat een rare dag, tussen zwembroek en winterjas, is het weer nu hoofd- of bijzaak op een dergelijke, voor onze kant van het land, mooie dag