Woensdag alweer

Beetje rare dag vandaag, het is midden in de week en wat je gepland, daarvan weet je al wat wel of niet goed komt deze week. Het is al naar achter kijken maar ook naar voren. Wat staat er nog aan te komen deze week?
In ieder geval heel hard aan het werken met de website en toch nu, voor de ontspanning, een Blog schrijven. Er wordt zo hard gewerkt dat we niet eens veel de deur uitkomen. Maar dat was tot nu toe. Vanaf vandaag wordt het wat meer uitgaanderig, voor mij dan. Morgen verjaardag, vrijdag komen de heren even te logeren en het weekend is het de bedoeling om naar de training en de race te kijken in Duitsland, Formule 1 voor alle duidelijkheid.
Nu hebben we wel wat ziekte om ons heen en dus is het altijd maar de vraag of alles zo wordt als nu gedacht. Morgen naar het verpleeghuis om bij de moeder van het andere Klinkertje te kijken. Dan gaan we naar het vriendje van de jongste die morgen jarig is. Dan zien we vrijdag wel weer of het weekend kan gaan als gedacht, ach ja: woensdag is het alweer.